Timmeren is ons vak! Ja dat is het zeker.  Na 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in zowel de grote bouw als kleine bouw besloot Paul van de Meulenhof, in 2006 zijn eigen bedrijf te starten.

 

De belangrijkste reden hiervoor is dat ik zo klanten van het begin tot het eind kan adviseren en begeleiden. Ik blijf graag betrokken bij de wens en de uitvoering zodat het resultaat een tevreden klant is. Het begint bij het eerste contact. Een klant belt met de vraag of ik een bepaalde klus wil uitvoeren. Voor mij is het heel belangrijk om precies te weten wat de wensen zijn van de klant. Daarom maak ik te allen tijde een afspraak om de bouwwens ter plaatse met de klant te bekijken en/of te bespreken.

 

Tijdens de afspraak bekijk ik of de wensen van de klant uitvoerbaar zijn. Een klant heeft een bepaald beeld, maar weet niet altijd of dit technisch mogelijk is. Soms zijn bepaalde wensen niet uitvoerbaar als je kijkt naar de bestaande situatie. Indien mogelijk geef ik ze dan advies over hoe het wel zou kunnen. Regelmatig krijg ik van klanten te horen dat ze dit als zeer prettig ervaren. En dat maakt het vak ook zo leuk!

 

Na de afspraak maak ik een offerte en stuur deze op naar de klant. Na akkoord maken we een afspraak wanneer we starten met de werkzaamheden. Tijdens te verbouwing houden we regelmatig contact of alles nog naar wens verloopt. Als de klus zo goed als afgerond is, loop ik met de klant alles nog even na om de puntjes op de i te zetten. Pas als alles na tevredenheid is afgerond vertrekt de bus weer richting Doorn.